Fulcrum, za svagoga!
view this post on our onion site
1 min read

Fulcrum, za svagoga!

Ako ima nešto važno u tvom Bitcoin stash, to je tvoja privatnost. Trebalo bi da se pobrineš za svoj čvor (node), ili bar da koristiš node svojih prijatelja. Postavio sam Fulcrum čvor za zajednicu njihovog Sparrow i mislio sam da bi bila dobra ideja da ga podelim sa još nekim.

Nema nikakvih zapisa ili praćenja / analize! Ali imajte na umu da korišćenje vanzemaljskog čvora nije najbolja praksa i treba da naučite da koristite svoje.

Adresa Tora de Fulcruma: Rqcbkan255wranepdrxq2wexy6dpzpltsc7rir4epkz7itufvqd [.] Luk: 50021 Slobodno pitajte, koristite i istražujte Fulcrumove prednosti i privatnost.

Zašto Fulcrum, a ne Electrs? Iako je Electrs samo Bitcoin, on ne može da obrađuje velike zahteve za podatke i portfelj jednostavno nije učitan. Fulcrum je bolje prilagođen potrebama Whirlpoola ili onih koji zapravo obavljaju transakcije i koriste svoje SAT. Više se može naći u pregledu @craigraw ovde .

Svaka nagrada je cijenjena za održavanje i ažuriranje hardvera. 40% će biti donirano Samuraju i Sparrow. Preferiram "PayNym", ali saljite DM za moju adresu ako je potrebno.

🧡
Found this post helpful? Consider sending the author a tip
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ